Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Thy Vin.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Thy Vin.

Vin og tilhørende produkter sælges udelukkende i Danmark via Thy Vin ApS, Søndermarksvej 19, 8800 Viborg.

Aldersgrænse

Køber bekræfter at være over 18 år

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Thy Vin anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med kurér. Vi afsender pakker hver onsdag fra lager, og der kan forventes en leveringstid på 1-2 hverdage. Gratis levering til GLS Pakkeshop ved køb af 12 flasker eller derover. Mulighed for levering til privat adresse findes ved merbetaling.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Thy Vin overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Thy Vin, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Thy Vin. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Thy Vin har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale ved Dankort eller Mastercard. Beløbet debiteres når varen afsendes. Alle priser på web-adressen http://www.thyvin.dk er inkl. moms.

Fortrydelsesret

Thy Vin yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Derfor følger vi også de nyeste direktiver omkring persondataloven.